Originele en uniek ruikende geurstokjes

Les Etoiles heeft tal van leuke onmisbare sfeerartikelen zoals geurstokjes, geurkaarsen en mooie theelichthouders. Maar ook voor roomsprays, waxmelts en theelichthouders kan u bij Les Etoiles terecht. Daarnaast bieden wij ook een unieke verzorgingslijn aan, met producten van topkwaliteit.

Heerlijke geurstokjes

Les Etoiles heeft een ruim assortiment geurstokjes in Herselt. Geurstokjes hebben een verfrissend en aromatiserend effect: personaliseer uw huis, kamer of werkplek met uw meest favoriete geur!

Alle producten zijn gemaakt met 100% natuurlijke bestanddelen zodat ze geen gevaar voor de gezondheid betekenen. Bovendien gaan alle producten van Les Etoiles lekker lang mee: zo hebt u optimaal plezier van uw favoriete geurstokjes.

Aanbod

Bekijk hier het aanbod van de geurstokjes van Les Etoiles in Herselt. Bent u op zoek naar iets specifieks of naar hét perfecte cadeau? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder met gepast advies, nuttige tips en leuke suggesties!

Prijzen

 Collectie Geuren Prijs
 Geurstokjes zwart 200ml  Allure - Hammam - Oriental - Berry Addict - Tuscan Fig  € 32,95
 Geurstokjes strik 120ml  Apple & Cinnamon - Fresh Cut Rose  € 22,95
 Geurstokjes wit 120ml  Clean Linen - Ocean Musk - Muguet Garden - Noir  € 24,95
 Geurstokjes rond 180ml  Cherry Blossom  € 27,95

 

 

Ook voor homeparty's, beurzen en andere activiteiten zijn we te vinden. Bekijk alvast onze agenda of richt uw verzoek tot Les Etoiles of tot één van de vele consulenten. Wist u trouwens dat u als home party organisator een leuke attentie én een mooi percentage op de verkoop krijgt? Neem snel contact met ons op.