Plantaardige verzorgingslijn

Les Etoiles heeft naast tal van leuke essentiële sfeerartikelen zoals kaarsen, geurstokjes en theelichthouders ook een unieke verzorgingslijn in Herselt. Wilt u uw persoonlijk verwenmoment helemaal tot in de puntjes voorbereiden? Kies dan voor een aanvullende roomspray of waxmelts: ze maken uw wellnessmoment helemaal compleet!

Topproducten

Les Etoiles biedt een unieke verzorgingslijn aan: deze 100% plantaardige huidverzorging is een ware weldaad voor lichaam en geest! Omdat de producten geen conserveringsmiddelen bevatten, zijn ze volkomen veilig in gebruik en is de werkzaamheid van de actieve bestanddelen vele malen hoger.

Elke basiscrème bestaat uit verschillende vruchtenoliën, vruchtenboter en diverse kruidenextracten. Zo versterk, verjong, voed of verzacht u uw huid, naargelang haar behoefte.

Aanbod

Bekijk hier het aanbod van de verzorgingslijn van Les Etoiles. Bent u op zoek naar iets specifieks of naar hét perfecte cadeau? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder met gepast advies, nuttige tips en leuke suggesties!

 

 Collectie Product  Prijs
 Verzorgingslijn  Handcrème  € 17,95
 Verzorgingslijn  Nachtcrème  € 18,95 
 Verzorgingslijn  Dagcrème  € 18,95 
 Verzorgingslijn  Bodycrème  € 21,50  
 Verzorgingslijn  Bodyoil  € 17,95 

 

Ook voor homeparty's, beurzen en andere activiteiten in Turnhout en de rest van Vlaanderen zijn we te vinden. Bekijk alvast onze agenda of richt uw verzoek tot Les Etoiles in Herselt of tot één van de vele consulenten.