Bekijk hier het aanbod van onze roomsprays

Les Etoiles - Herselt - Geurkaarsen

Les Etoiles heeft tal van leuke essentiële sfeerartikelen zoals roomspray, geurstokjes, geurkaarsen en mooie theelichthouders. Maar ook voor waxmelts en theelichthouders kan u bij Les Etoiles in Turnhout terecht. Daarnaast bieden wij ook unieke auto geurstenen aan.

Zalige roomspray

Les Etoiles heeft een ruim assortiment van roomspray in Vlaanderen. Er zijn tal van mogelijkheden voor zowel vrouwen als mannen. Dat zorgt er al meteen voor dat het niet zo moeilijk is om een goed cadeau te vinden!

Een roomspray is helemaal 'in' tegenwoordig: u kan ze vinden in alle geuren en maten. Bij Les Etoiles zijn alle roomsprays mooi verpakt en hebt u een ruime keuze tussen verschillende soorten en prijscategorieën. Want een leuk cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn.

Aanbod

Bekijk hier het aanbod van de roomsprays van Les Etoiles. Bent u op zoek naar iets specifieks of naar hét perfecte cadeau? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder met gepast advies, nuttige tips en leuke suggesties!

 

 Collectie Geuren Prijs
 Roomspray zwart  Clean Coton - Molecule  € 25,95
 Roomspray glas  Apple & Cinnamon - Fresh Cut Rose - Jasmin & Lilly  € 22,95

 

Ook voor homeparty's, beurzen en andere activiteiten zijn we te vinden. Bekijk alvast onze agenda of richt uw verzoek tot Les Etoiles in Herselt of tot één van de vele consulenten.