Kaarsen en theelichthouders

Les Etoiles heeft tal van leuke onmisbare sfeerartikelen zoals mooie kaarsen en theelichthouders. Maar ook voor geurstokjes, roomsprays en waxmelts kan u bij Les Etoiles in Turnhout terecht. Daarnaast bieden wij ook unieke auto geurstenen aan, met producten van topkwaliteit.

Prachtige theelichthouders

Bij Les Etoiles hebt u een ruime keuze prachtige kaarsen en bijhorende theelichthouders in Vlaanderen. Bij een mooie kaars hoort nu eenmaal een mooie houder. En die zijn er bij Les Etoiles in alle kleuren en maten!

Samen met een leuke kaars maakt een mooie theelichthouder uw interieur helemaal af. Kies voor een sfeervol en romantisch ontwerp of een stijlvol en chic design: voor elk interieur vindt u tal van leuke accessoires bij Les Etoiles.

Aanbod

Bekijk hier het aanbod van de theelichthouders en bijpassende kaarsen van Les Etoiles in Herselt. Bent u op zoek naar iets specifieks of naar hét perfecte cadeau? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder met gepast advies, nuttige tips en leuke suggesties!

Ook voor homeparty's, beurzen en andere activiteiten zijn we te vinden. Bekijk alvast onze agenda of richt uw verzoek tot Les Etoiles of tot één van de vele consulenten.