Waxmelts en bijbehorende branders

Les Etoiles heeft tal van leuke onmisbare sfeerartikelen zoals waxmelts en roomspray. Maar ook voor geurkaarsen, geurstokjes en mooie theelichthouders kan u bij Les Etoiles in Turnhout terecht. Daarnaast bieden wij ook een unieke auto geursteen aan.

Originele waxmelts

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Kies dan voor Les Etoiles. Want voor leuke waxmelts in Vlaanderen moet u bij Les Etoiles zijn!

Waxmelts zijn geurblokjes die net zoals geurkaarsen een heerlijk parfum verspreiden. Ze branden zonder wiek en zullen daardoor dus niet spetteren of blakeren. Omdat ze handgemaakt zijn, kan u ervoor kiezen om zelf een unieke geur samen te stellen door uw favoriete geuren met elkaar te combineren.

Aanbod

Bekijk hier het aanbod van de waxmelts en bijbehorende branders van Les Etoiles. Bent u op zoek naar iets specifieks of naar hét perfecte cadeau? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder met gepast advies, nuttige tips en leuke suggesties!

 

 Collectie  Geuren  Prijs
 Waxbrander  Wit - Zwart  € 10,95
 Wamelts 5stuks  Apple & Cinnamon - Lotus - Clean Linen - Jasmin & Lilly - Cherry Blossom   € 5,00

 

Ook voor homeparty's in Herselt, beurzen en andere activiteiten zijn we te vinden. Bekijk alvast onze agenda of richt uw verzoek tot Les Etoiles of tot één van de vele consulenten.